Home / JAWATAN KOSONG SWASTA / Jawatan Kosong Koperasi Sahabat Amanah Ikhtiar Malaysia Berhad – 05 Januari 2018

Jawatan Kosong Koperasi Sahabat Amanah Ikhtiar Malaysia Berhad – 05 Januari 2018

Jawatan kosong terkini di Koperasi Sahabat Amanah Ikhtiar Malaysia Berhad Januari 2018. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Koperasi Sahabat Amanah Ikhtiar Malaysia Berhad sebagai :

1. Penilai Emas
2. Pegawai Operasi / Penolong Pegawai Operasi

Idea Penubuhan Koperasi
Koperasi Sahabat Amanah Ikhtiar Malaysia Berhad telah ditubuhkan secara rasminya pada 30 Ogos 2012 hasil daripada Mesyuarat Perancangan Strategik di antara anggota Lembaga Perancangan Amanah AIM dan Pengurusan AIM pada 4 dan 5 Mac 2012. Koperasi telah menzahirkan dalam misinya iaitu dengan memperkasakan modal insan dan menambah kecekapan serta mengagihkan pendapatan tahunan kepada Sahabat melalui penubuhan Koperasi Sahabat Amanah Ikhtiar Malaysia Berhad.
Objektif Koperasi.
Objektif Koperasi adalah meningkatkan kepentingan ekonomi anggota-anggota mengikut prinsip koperasi, yang mana anggota adalah gabungan daripada Sahabat dan kakitangan AIM yang bertujuan untuk menjalankan pelbagai jenis aktiviti perniagaan.

Permohonan jawatan secara online disini

About Jawatan Kosong

Check Also

Jawatan Kosong UKM Kesihatan Sdn Bhd – 22 Mac 2018

Jawatan kosong terkini di UKM Kesihatan Sdn Bhd Mac 2018. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *