Home / JAWATAN KOSONG KERAJAAN / Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) – 25 Disember 2017

Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) – 25 Disember 2017

Jawatan kosong terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Disember 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) sebagai :

1. GRA-Master

Tarikh tutup permohonan 25 Disember 2017
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

Calon harus memiliki latar belakang dan minat dalam Biologi Molekul / Biokimia / Biologi dengan Ijazah Sarjana Muda (CGPA> 3.0). Calon yang bersemangat, rajin dan bersikap positif diutamakan. Calon yang fasih dan berkemahiran dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu diutamakan.

Calon yang berjaya akan menjalankan penyelidikan dalam Pembangunan dan Pencirian Antibodi Sintetik terhadap Patogenik Vibrio. Calon-calon yang berminat perlu mengemukakan CV lengkap sebelum 25 Disember 2017 ke alamat e-mel di bawah.

Calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk sesi temuduga. Low Chen Fei, Ph.D. Institut Biologi Sistem (INBIOSIS) Universiti Kebangsaan Malaysia E-mel: [email protected]

About Jawatan Kosong

Check Also

Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) – 30 April 2018

Jawatan kosong terkini di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) April 2018. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *